Karelia-ammattikorkeakoulu aloittaa uuden Avoimesti siun –webinaarisarjan

 

Karelia-ammattikorkeakoulu aloittaa ensi viikolla uuden Avoimesti siun -webinaarisarjan, jossa esitellään käytännönläheisesti Karelia-ammattikorkeakoulussa kehitettyjä tutkimustuloksia, palveluja ja tuotteita. Puheenvuoron saavat itse tekijät eli Karelian asiantuntijat.  Marras-joulukuussa järjestettävien webinaarien teemoina ovat yrittäjyys, sote-uudistus sekä rakentamisen digitalisaatio.

- Pe 23.11.klo 9-10: Askeleet opiskelijasta yrittäjäksi
Mitä on opiskelijoiden osaamisperustainen yrittäjyys ja kuinka yrittäjyyden ja yritysyhteistyön voi sisällyttää opintoihin? Asiantuntijoina itsekin yrittäjinä toimivat Arttu Taponen ja Daniel Bågeberg.

- Ke 5.12. klo 9-10: Hallituksen kärkihankkeet sote-palvelujen uudistajina
Millaisia ovat uusimmat ratkaisut lapsi- ja perhepalveluiden sekä kotihoidon ja omaishoidon järjestämiseen osana sote-murrosta? Asiantuntijoina sote-spesialistit Tarja Ruokonen ja Katja Sorjonen.

- Pe 14.12.klo 9-10: Uusia ratkaisuja rakentamiseen
Miten digitalisaatio on vallannut rakennusalan ja mitä ovat tulevaisuuden teollisen rakentamisen ratkaisut? Asiantuntijoina digiajan raksamiehet Ville Mertanen ja Petri Laitinen.

Webinaarit on tarkoitettu kaikille kiinnostuneille studia generalia –periaatteella. Niitä voi seurata livenä tai katsoa tallenteen Karelian YouTube-kanavalta osoitteessa www.youtube.com/user/KareliaUAS/

Webinaarisarja jatkuu keväällä 2019 uusilla teemoilla.