Karelia Ammattikorkeakoulu Oy hakee

terveysalan lehtoria

1.8.2018 alkaen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Lehtorin tehtäviin kuuluvat terveysalan opetus eri osaamisalueilla ja palveluympäristöissä sekä opinnäytetöiden ja kehittämistehtävien ohjaus. Valinnassa painotetaan laaja-alaista terveyden edistämisen osaamista ja terveydenhoidon asiakastyön kokemusta. Opetuskokemus, koulu- ja opiskelijaterveydenhoito ja työterveyshuollon osaaminen, palveluohjausosaaminen, kansainvälisyysosaaminen sekä valmius digitaalisten oppimisympäristöjen kehittämiseen katsotaan eduksi.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja terveydenhoitajatyön käytännön kokemusta. Toimenkuvaan kuuluvat opetuksen lisäksi erilaiset tutkimus- ja kehittämistehtävät. Arvostamme hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja, vastuullista ja oma-aloitteista työskentelyotetta sekä kykyä luoda ja ylläpitää toimivia alaan liittyviä verkostoja. Sujuva englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito ovat edellytys tehtävän menestyksekkäälle hoitamiselle.

Tehtävän kelpoisuusvaatimukset ovat ammattikorkeakouluopinnoista annetun asetuksen (A1129/18.12.2014) mukaiset. Lisäksi edellytetään vähintään 35 opintoviikon tai 60 opintopisteen laajuiset opettajan pedagogiset opinnot, jotka voi suorittaa kolmen vuoden kuluessa työsuhteen alkamisesta. Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät AVAINTA ry:n opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työsuhteen alkamista. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemus ansioluetteloineen on jätettävä Kuntarekryssä maanantaihin 7.5.2018 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja:

Koulutuspäällikkö Henna Myller p. 050 438 7548, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. (tehtävän sisällön osalta) Henkilöstöpäällikkö Jaana Tolkki p. 050 408 7932, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. (työsuhteen osalta