Karelia-ammattikorkeakoulun kehittämistoiminta ja asiantuntijapalvelut esittäytyvät

 

Karelia-ammattikorkeakoulu järjestää Rohkeasti uudistuva Joensuu rakennetaan edelläkävijyydellä -tilaisuuden tiistaina 27.3.2018 klo 8.30 – 12 Wärtsilä-kampuksella (Karjalankatu 3, Joensuu).

Pohjois-Karjalan yritykset ovat Karelialle elintärkeä kumppani ja yhteisö. Karelia on Pohjois-Karjalan suurin aluekehityshankkeiden toteuttaja ja vuosittain kehittämistoiminnassa on mukana yli 650 maakunnan yritystä. Uusimman kansallisen yritysbarometrin mukaan pohjoiskarjalaiset yrittäjät ja yritykset tunnistavat yhteistyön oman maakuntansa ammattikorkeakoulun kanssa muuta maata paremmin.

- Nyt järjestettävän tilaisuuden tavoitteena on esitellä Karelia-ammattikorkeakoulun monipuolista kehittämistoimintaa ja asiantuntijapalveluita, jotka liittyvät Joensuun kaupungin, kaupunkiseudun ja maakunnan kehittämiseen. Olemme valmiita panostamaan koviin tuloksiin yhteistyössä yritysten kanssa. Haluamme vahvistaa yritysten uudistumista, kilpailukykyä ja kasvua, kertoo tutkimus- ja kehittämisjohtaja Anne Ilvonen.

Tilaisuudessa käydään myös keskustelua kehittämisteemoista, joita voidaan toteuttaa yhdessä eri toimijoiden kanssa. Tilaisuuteen on kutsuttu muun muassa Joensuun kaupungin ja Pohjois-Karjalan maakunnan toimijoita sekä Karelia-ammattikorkeakoulun avainkumppaneita.