Korkeakoulujen yhteishaku alkanut – Kareliassa haussa 19 koulutusta

 

Korkeakoulujen kevään yhteishaku alkoi keskiviikkoa 14.3. ja jatkuu 28.3.2018 saakka. Karelia-ammattikorkeakoulussa on haussa 19 koulutusta, joista ylempiin ammattikorkeakoulututkintoihin johtavia koulutuksia on viisi. Haussa on tällä kertaa myös International Business -koulutus, johon oli mahdollista hakea jo tammikuussa. Näin halutaan helpottaa suomalaisten hakijoiden hakeutumista koulutukseen. Ylemmissä ammattikorkeakoulututkinnoissa on helpotettu entisestään työelämässä olevien ja muualla Suomessa asuvien mahdollisuuksia lisätä asiantuntijuuttaan: Ikäosaamisen kehittäminen ja johtaminen -koulutus on mahdollista suorittaa kokonaan etäopintoina. Uusiutuvan energian koulutuksessa lähipäiviä on 1-2 kuukaudessa.

Uutena hakukohteena on konetekniikan monimuotokoulutus, jossa voi suorittaa opintonsa joko suunnittelu- tai tuotantopainotteisen ohjelman mukaisesti.

Kaikkiin koulutuksiin järjestetään valintakokeet touko-kesäkuun vaihteessa ja opiskelijavalintojen tulokset julkaistaan viimeistään 28.6.2018. Opinnot alkavat elokuussa 2018.