Avoin työpaikka: Projektikoordinaattori

 

​Karelia Ammattikorkeakoulu Oy hakee projektikoordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.5. - 31.10.2018 kahteen rinnakkaiseen hankkeeseen: BioRaEE ja Biokaasulaitoksen lietteistä konsentroituja lannoitteita.

BioRaEE -hankkeessa arvioidaan kierrätyslannoitteiden tuotannon ja käytön aiheuttamia muutoksia ympäristön, tilojen ja koko käsittelyketjun kannattavuuden kannalta mm. lannoituskokeiden avulla. Biokaasulaitoksen lietteistä konsentroituja lannoitteita -hankkeessa etsitään menetelmiä tuottaa erilaisista biokaasulietteistä konsentroituja lannoitevalmisteita. Lannoitevalmisteiden toimivuutta testataan käytännön lannoituskokeilla pelloilla ja kasvihuoneessa.

Projektikoordinaattorin keskeisimpiä työtehtäviä ovat käytännön lannoituskokeiden suunnittelu, toteutus ja valvonta sekä tulosten käsittely ja raportointi. Työtehtävät tehdään tiiviissä yhteistyössä hankkeen muiden asiantuntijoiden ja projektipäällikön kanssa.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä ravinnekierron prosessien perustuntemusta. Valinnassa painotetaan näyttöä työtehtävien edellyttämästä osaamisesta (kenttätutkimukset, viljely- ja lannoituskokeet), näyttöä aiemmista projektitehtävistä (varsinkin tutkimusprojektit, kykyä työskennellä tiimissä sekä yhteistyö- ja viestintätaitoja, kenttätutkimusten työmenetelmien ja välineiden hallintaa ja osaamista maatalouden työtehtävistä.

Palkkaus määräytyy voimassa olevien Karelia-ammattikorkeakoulun projektihenkilöstön palkkausperusteiden mukaisesti.

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen 22.3.2018 klo 16 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemukseen pyydetään liittämään ansioluettelo pdf-tiedostona. Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat tutkinto- ja työtodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja antaa: Anssi Kokkonen, p. 050 570 9419, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.