Opiskelijapalveluissa asiointi tapahtuu toistaiseksi etänä

 

Palveluaikoinamme ma-ti ja to-pe vastaamme kyselyihisi puhelimitse (013 260 6412), sähköpostilla (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.) ja chatissä klo 10-14. Muina aikoina voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse.

Kesän palveluajat Opiskelija- ja Hakijapalveluissa (lisätty 1.6.2020)

  • 1.8. alkaen ma – ti ja to – pe klo 10 – 14. Keskiviikko suljettu.

Todistuksien lähettämisessä ja postittamisessa voi olla nyt normaalia pidempi toimitusaika.

Etäasiointiin siirtymisestä johtuen:

  1. Tutkintotodistukset toimitetaan tällä hetkellä vain postitse. Poikkeustilalaista johtuen opiskelija ei voi enää noutaa todistusta kampukselta. Siksi postimaksuja ei poikkeustilan voimassaoloaikana (17.3. alkaen) peritä.  

  1. Jatkoaikoja, läsnäolotietojen muutosta, opinto-oikeuden palautusta, kielivapautusta, erityistä tukea ja tutkimuslupia koskevat hakemukset toimitetaan ja käsitellään PDF-lomakkeina.

  • Lomakkeet löydät Pakista.

  • Lähetä PDF-hakemus tarvittavine liitteineen suojatulla sähköpostilla https://secure.karelia.fi/. Huom! Älä skannaa tai valokuvaa hakemusta sähköpostin liitteeksi, sillä tällöin emme pysty käsittelemään hakemustasi sähköisesti. Kirjoita hakemuksen allekirjoitusriville nimesi tietokoneella ja lähetä se edu-sähköpostisoitteestasi yllä mainittuun osoitteeseen. Jos sinulla ei ole enää opiskeluoikeus voimassa, pyydä lomake opiskelijapalveluista. Voit lähettää sen tällöin henkilökohtaisesta sähköpostiosoitteestasi.

  • Päätöksiä ei allekirjoiteta, mutta sinulle toimitetaan päätöksen liitteenä sähköpostikuittaus, jolla päätöksentekijä vahvistaa allekirjoituksen. Saat päätöksen sähköpostiisi.

  1. Muut todistukset (esim. VR/matkahuolto) sekä opintorekisteriotteet toimitetaan sinulle pyynnöstä postitse. MUOKATTU 23.3.2020 Vr/Matkahuolto hyväksyvät vain paperiset todistukset, joten niitä ei voida lähettää sähköpostilla.
    Tilaa todistus tästä osoitteesta: https://web.karelia.fi/yleislomakkeet/lisatietoja_opintotoimisto.aspx

Muutoksista johtuen asiakaspalvelussa on nyt ruuhkaa, joten voit joutua odottamaan vastausta hieman kauemmin. Palvelemme sinua kuitenkin mahdollisimman pian.

Tsemppiä opintoihin ja hyvää kevättä! Marjo Nenonen ja opiskelijapalvelujen väki

Lisätietoja: Marjo Nenonen, koulutuksen kehittämispäällikkö, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., +358 50 362 7074