Karelia Ammattikorkeakoulu Oy hakee

Energia- ja ympäristötekniikan lehtoria

1.5.2020 alkaen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Lehtorin tehtäviin kuuluvat energia- ja ympäristötekniikan opetus eri osaamisalueilla ja opinnäytetöiden sekä harjoittelun ohjaus. Toimenkuvaan kuuluvat opetuksen lisäksi erilaiset tutkimus- ja kehittämistehtävät sekä maksullinen palvelutoiminta.

Painotamme valinnassa:
- energiatekniikan osaamista ja työkokemusta,
- hajautettujen energiaratkaisujen ja laitetekniikan osaamista,
- kiertotalouden ja prosessitekniikan tuntemusta,
- toimivia alaan liittyviä verkostoja,
- vuorovaikutus- ja viestintäosaamista kansainvälisessä toimintaympäristössä
- tutkimus- ja kehittämisosaamista sekä
- sujuvaa englannin ja suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa diplomi-insinöörin tutkintoa ja vähintään kolmen vuoden alan työkokemusta. Opetuskokemus katsotaan eduksi.

Tehtävän kelpoisuusvaatimukset ovat ammattikorkeakouluopinnoista annetun asetuksen (A1129/18.12.2014) mukaiset. Lisäksi edellytetään vähintään 35 opintoviikon tai 60 opintopisteen laajuiset opettajan pedagogiset opinnot, jotka voi suorittaa kolmen vuoden kuluessa työsuhteen alkamisesta. Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Sivistystyönantajat ry:n opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työsuhteen alkamista. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Jätä hakemus ansioluetteloineen torstaihin 27.2.2020 klo 15 mennessä Kuntarekryssä.

Lisätietoja tehtävistä antavat
- tehtävän sisällön osalta koulutuspäällikkö Ulla Asikainen (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 050 523 4355 ) ja
- työsuhteen osalta henkilöstöpäällikkö Jaana Tolkki (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 050 408 7932).