Valtakunnallinen energiansäästöviikko 2018

Karelia-ammattikorkeakoulu ja SECURE-hanke ovat jälleen mukana Motivan järjestämässä valtakunnallisessa energiansäästöviikossa 8.–14.10.2018. Vuoden teemana on Kestävä liikkuminen. Haastammekin kaikki pohtimaan omaa liikkumista, energiankäyttöä sekä energiatottumuksia!

Viikon aikana järjestetään kaikille avoin webinaari, jonka aiheena on Tiedä vastuusi – Käytä sähköä viisaammin.

Energiansäästöviikolla SECURE -hanke on mukana myös kakkosluokkalaisille järjestettävässä Agenttiseikkailussa Eno-verkkokoulun ja Joensuun kaupungin Ilmastokorttelit -hankkeen kanssa. Agenttiseikkailu on verkossa toteutettava energiansäästökilpailu, jonka aikana opitaan hauskasti kestävästä kehityksestä ja luonnonvarojen säästämisestä.

Karelian opiskelijoille ja henkilökunnalle on tiedossa viikon aikana monenlaista ohjelmaa:

  • Seuraa päivittäisiä energiansäästövinkkejä sähköpostissasi.
  • Bongaa Karelian kampuksien käytäviltä Työmatkasta hyvinvointia -kampanjan julisteita.
  • Osallistu energia-aiheiseen tietovisaan, josta voit voittaa aiheeseen liittyviä palkintoja. Otamme yhteyttä palkinnon voittajiin henkilökohtaisesti.
  • Osallistu SECURE-hankkeen järjestämään Kestävä tulevaisuus -webinaariin torstaina 11.10 klo 9:00.
    • Veli-Matti Laakkonen Pohjois-Karjalan Sähkö Oy:stä puhuu arkipäivän energiansäästöstä teemalla: Tiedä vastuusi – Käytä sähköä viisaammin. Webinaarin aikana voit kysyä asiantuntijalta myös omia arkipäivän energiansäästöön liittyviä kysymyksiä.