Menestyksen kaavat -tapahtuma tuo Jarkko Niemisen, Pilvi Hämäläisen ja Teemu Hiilisen Joensuuhun

Päämääriä, unelmia ja niiden toteuttajia

Aika: 17.5.2018 klo 17-20
Paikka: Joensuu Areena
Ilmoittautuminenhttps://goo.gl/forms/RFdGy8YtsSHWbqYQ2 (Tapahtumaan on kahvituksen vuoksi ilmoittautuminen. Voit ilmoittaa useamman henkilön yhdellä ilmoittautumisella.)

Menestyksen kaavat -tapahtuma tuo lavalle kolme ihmistä, jotka ovat toteuttaneet unelmansa. Jokaisen matka menestykseen on ollut erilainen, jokaiselta on opittavaa. Tennislegenda Jarkko Nieminen, näyttelijä Pilvi Hämäläinen ja eUrheilun ammattilainen Teemu Hiilinen kertovat, mitä tekijöitä heidän menestyksen kaavastaan löytyy. Pilvi Hämäläinen on näyttelijä, jonka menestys Putouksessa todistaa kyvystä koskettaa ja naurattaa. Teemu Hiilinen on elektronisen urheilun ammattilainen. Jarkko Nieminen on tennislegenda, joka teki pitkän ja menestyksekkään uran yhdessä maailman kilpaillummista ja kovimmista yksilölajeista.
 
Menestyksen kaavat -tapahtuman järjestää Karelia AMK:n sekä Riverian yhteinen KYKY-hanke yhteistyössä SciFestin kanssa. Projektipäällikkö Arttu Taponen haluaa tuoda tapahtuman avulla esille päämäärien ja unelmien merkityksen:
 
- Jo päätös saavuttaa jotain lisää sen toteutumisen todennäköisyyttä merkittävästi. Tapahtumassa esiintyvät ihmiset ovat aikanaan päättäneet päästä eteenpäin elämänurallaan ja ovat myös löytäneet keinot siihen. Tapahtumassa he puhuvat näistä keinoista ja antavat yleisölle mahdollisuuden ammentaa näitä tekijöitä omiin polkuihinsa. Jokaisella on omat unelmansa ja vahvuutensa, joiden avulla pyrkiä niitä kohti, kuvaa Taponen tapahtuman tavoitetta.
 
Menestyksen kaavat -tapahtuma on osa Suomen suurinta ja toiminnallisinta tiede- ja teknologiatapahtumaa, SciFest-tiedefestivaalia. Tapahtuma on osa SciFestin tämän vuoden teemaa Tiede kohtaa kulttuurin – Science goes arts. SciFest järjestetään jo 12. kerran Joensuu Areenalla.
 
Tapahtuma on maksuton ja se järjestetään Joensuu Areenalla 17.5. klo 17-20. Käynti pääoven kautta. Tilaisuuteen voi saapua ja sieltä voi poistua vapaasti. SciFestin pajat ovat auki klo 19 asti.
 
Puheenvuorojen aikataulu:
17:00 Pilvi Hämäläinen: Mahdollisuuksiin tarttuminen
18:00 Teemu Hiilinen: Pelaaminen, uhka vai mahdollisuus
19:00 Jarkko Nieminen: Intohimojen seuraaminen & talousrealismi
 
Lisätietoja tapahtumasta antaa:
Arttu Taponen
Projektipäällikkö
Kompetenssiperustainen Yrittäjyys KYKY -hanke
GSM +358 50 4534 298
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Karelia-ammattikorkeakoulu | Riveria

Facebook-tapahtuma:
https://www.facebook.com/events/1703327959748514/
 
facebook esiintyjat ads7