Tule kuulemaan ikäystävällisten palveluiden kehittämisestä Silver Economy -työpajoihin

 

Kolme saman sisältöistä maksutonta tilaisuutta maakunnassa!

Kohderyhmä: Yritykset ja toimijat, joilla on tai jotka ovat kiinnostuneet kehittämään palveluita tai tuotteita yli 55 vuotiaille kuluttajille.

Aika ja paikka:

  • 13.3. klo 17–20 Joensuu, Karelia-amk, Wärtsilän kampus, ravintola Wire
  • 15.3. klo 15–18 Nurmes, Hyvärilän nuoriso- ja matkailukeskus, Höljäkkä-Sali
  • 27.3. klo 15–18 Kitee, Koivikon Kievari

Karelian ammattikorkeakoululla alkoi vuodenvaihteessa Silver Economy –valmisteluhanke (yhteistyökumppaneina JOSEK Oy ja Karelia Expert). Silver Economyn eli senioritalouden (kohderyhmä yli 55 vuotiaat matkailijat ja kuluttajat) kasvu tulee avaamaan uusia mahdollisuuksia palvelujen kehittämiselle eri toimialoilla.  

Silver Economy -hanke järjestää maaliskuussa maakunnassa 3 saman sisältöistä työpajaa. Työpajojen tarkoituksena on tarjota osallistujille tietoa Silver Economy- ja ikäystävällisen yrityksen teemoista sekä miten palvelumuotoilua voi hyödyntää palveluiden kehittämisessä.

Ilmoittautumiset viimeistään 9.3.2018  sähköisen lomakkeen (https://www.webropolsurveys.com/S/E06C7395B058128E.par) kautta.

Kutsu

Järjestäjät: Tilaisuuden järjestää Karelia-amk:n Silver Economy -hanke yhteistyössä JOSEK Oy:n, Keski-Karjalan Kehitysyhtiö Oy:n ja Karelia Expertin kanssa