ITE PITTÄÄ, MUTTA EI YKSIN! Yhteistyöllä tulevaisuuden työelämään


Joensuussa ja lähialueilla tehdään laaja-alaista yhteistyötä yrittäjyyskasvatuksessa. Yhteistyöllä vaikutetaan koululaisen ja nuoren tulevaisuuden näkymiin sekä työllistymiseen. Tilaisuuden keskeinen teema on YES-verkoston sanoma: Tavoitteenamme on yritteliäs toimintakulttuuri ja aktiivinen, hyvinvoiva nuori. Kehitämme suomalaista yrittäjyyskasvatustyötä alueellisesti ja kansallisesti, jotta jokaisella nuorella on mahdollisuus saada yrittäjyyskasvatusta. Seminaari on tarkoitettu Joensuun ja seutukuntien opetushenkilöstölle, kuntien- ja yritysten edustajille sekä kaikille yrittäjyyskasvatuksesta kiinnostuneille.

Aika: ke 1.11.2017 klo 13.00–16.15
Paikka: Sirkkala-sali, Original Sokos Hotel Kimmel (Itäranta 1, Joensuu)
Ilmoittautuminen: 27.10. mennessä osoitteessa https://goo.gl/forms/lxK2bwIoFTbZlk8O2

Ohjelma:

13.00–13.10 Tilaisuuden avaus Mikko Härkönen, elinvoimajohtaja

13.10–14.10 Yrittäjyys ja tulevaisuuden työelämätaidot: Lauri Järvilehto, ajattelun ammattilainen, filosofi, yrittäjä

14.10–14.30 Kahvitauko

14.30–15.00 Koululaisten ja opiskelijoiden kokemuksia yrittäjyydestä oppimisympäristönä

15.00–16.15 Paneelikeskustelu: Miksi yrittäjyyttä pitäisi oppia koulussa? Ja kenen rahoilla? Keskustelemassa: yrittäjä, opettaja, koululainen, pedagoginen johtaja, yrittäjyyskasvatuksen asiantuntija.

Yhteistyössä:

STEP - Y-askelin tulevaisuuden työelämäänhanke/Joensuun kaupunki, Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, KYKY-hanke/Karelia-ammattikorkeakoulu, Joensuun seudun kehittämisyhtiö Josek Oy, EduVirma, Pielisjoen koulu,
Liperin koulu

Ite pittaa kutsu kuva