Tervetuloa ikäosaamisen YAMK-opinnäytetyösemiaariin

 

 

Ikääntyneen toimintakykyä edistävän toiminnan ja hoitohenkilöstön ergonomisen työskentelyn moniammatillinen kehittäminen Siilaisen sairaalassa

 

Torstaina 12.10. klo 16.15 – 17.15 on fysioterapeutti (AMK), Ikäosaamisen YAMK-opiskelija Elinan Nevalan opinnäytetyön Ikääntyneen toimintakykyä edistävän toiminnan ja hoitohenkilöstön ergonomisen työskentelyn moniammatillinen kehittäminen Siilaisen sairaalassa esitys, paikka on Tikkarinteen pikkuauditorio E237.

Elina Nevala toimii Siun sotessa, Tikkamäen terapiapalveluissa, kouluttajana projektissa jossa koulutetaan Siun soten akuuttien tk-sairaaloiden hoitohenkilöstön toimintakykyä edistävää toimintaa ja ergonomista työskentelyä.

Opinnäytetyön tarkoitus on ikääntyneen toimintakykyä edistävän toiminnan ja ergonomisen työskentelyn moniammatillinen kehittäminen, esimerkkinä Siilaisen sairaala. Tavoitteena on luoda toimintamalli kuntouttavan ja ergonomisen työskentelyn toteuttamiseen.

Opinnäytetyön on ohjannut yliopettaja Liisa Suhonen, ja tarkastajana toimii yliopettaja Marjut Arola.

Lisätietoja Ikäosaamisen YAMK-koulutuksesta: Yliopettaja Tuula Kukkonen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 050 467 5923