Work Smart esittää:
Millaista siun työ on tulevaisuudessa?


Miten työ muuttuu ja millaisia ovat tulevaisuuden työelämätaidot? Mitä mahdollisuuksia tulevaisuus tuo työelämän ja oppilaitosten yhteistyöhön? Miten työelämän suuret muutokset näkyvät työpaikoilla? Näitä aiheita käsittelevät Sitran asiantuntija Milma Arola ja Helsingin yliopiston dosentti Arto O. Salonen puheenvuoroissaan Work Smart -hankkeen päätöstapahtumassa Joensuussa lokakuun lopussa.


Tervetuloa mukaan: Siun työ – Tulevaisuuden työelämän teesit, oletko valmis?

Aika: perjantai 27.10. klo 8–15
Paikka: Original Sokos Hotel Kimmel (Itäranta 1, 80100 Joensuu)
PÄIVÄN OHJELMA
Tilaisuus on maksuton. Ilmoittautuminen on päättynyt, tilaisuus on täynnä.

Seuraa asiantuntijapuheenvuoroja etäyhteydellä klo 8:30-10 ja klo 13-13:45: https://connect.funet.fi/worksmart/


Päivän isäntänä toimii Rookie Communications Oy:n Arttu Käyhkö ja asiantuntijapuheenvuorojen lisäksi tulevaisuuden työelämää pohditaan neljässä rinnakkaisessa työpajassa, joiden aiheita ovat työelämän muutosten lisäksi rekrytoinnin ja yrittäjyyden mahdollisuudet sekä sosiaali- ja terveysalan digitaalinen tulevaisuus.

Tapahtumassa kuulet myös Karelia-ammattikorkeakoulun ja Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymän yhteisen Work Smart -hankkeen tulokset: Miten olemme onnistuneet viimeisen kolmen vuoden ajan edistämään opiskelijoiden työelämätaitoja ja tukemaan heidän sujuvaa siirtymistään työelämään. Voit tutustua Work Smart -uraohjausmalliin jo etukäteen lukemalla Opettaja-lehden artikkelin.

Järjestelyissä ovat mukana Work Smartin ohella seuraavat hankkeet: RoboBisnes, Pohjois-Karjalan DigiSote, SMEREC, Kompetenssiperustainen yrittäjyys KYKY, KoDa ja Hopeakoti.

Lisätiedot:

Jari Uimonen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 050 530 6811
Hanne Husso, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 050 463 7173