sote tiedonhallinan seminaari fb event

 

Tervetuloa sosiaali- ja terveydenhuollon tiedonhallinnan
seminaariin 13. - 14.2.2018

HUOM! Tapahtuma on peruutettu vähäisen osallistujamäärän vuoksi!

Karelia-ammattikorkeakoulu järjestää sosiaali- ja terveydenhuollon tiedonhallinnan seminaarin 13. - 14.2.2018 Joensuussa.
Seminaari on suunnattu erityisesti kirjaamisesta kiinnostuneille hoitotyön, sosiaalialan ja fysioterapian ammattilaisille ja opettajille sekä sosiaali- ja terveydenhuollon tietojenkäsittelyn kanssa toimiville tai muuten asiasta kiinnostuneille.

Sähköinen asiointi ja sähköiset hyvinvointipalvelut ovat osa kansalaisen ja sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisen arkea jo nyt. Kansalaisten osallistuminen omien terveystietojensa tuottamiseen lisääntyy merkittävästi, koska sähköiset terveyspalvelut kehittyvät koko ajan. Hyvinvointiteknologiat kuten robotiikka ja keinoäly tuovat sosiaali- ja terveydenhuollon palveluihin ihan uusia ulottuvuuksia. Tule kuulemaan Itä-Suomen kokemuksia jo käytössä olevista palveluista ammattilaisen ja kansalaisen kokemana!

 

Ohjelma

Seminaarin monipuolisessa ohjelmassa käsitellään sosiaali- ja terveydenhuollon tiedonhallinnan kysymyksiä nyt ja tulevaisuudessa.

Tutustu seminaarin ohjelmaan
Tapahtuma facebookissa
https://www.facebook.com/events/211048259399622/

 

Näyttelilleasettajat

Seminaarissa esillä näyttävä joukko sosiaali- ja terveydenhuollon ohjelmisto- ja tietojärjestelmätoimittajia.

Fastroi Oy https://fastroi.fi/
Mediconsult Oy https://mediconsult.fi/
Arcusys Oy https://www.arcusys.com/web/fi

 

Hinta

385€ + alv 24% (yhden päivän hinta 240 € + alv 24%)

Nopeat ilmoittautujat palkitaan!  31.12.2017 mennessä ilmoittautuneille Early Bird-hinta 300€ +alv (yhden päivän hinta 190€ +alv)
Hintaan sisältyvät seminaaripäivien ohjelma, kahvitarjoilut ja lounaat.

 

Paikka

Karelia-ammattikorkeakoulu, Tikkarinne 9, 80200 Joensuu. Sijainti kartalla
Pysäköintiohjeet Tikkarinne-kampus

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen 31.1.2018 mennessä. https://www.webropolsurveys.com/S/EF9A0B084D3039DA.par

Ilmoittautuminen on suljettu, koska tapahtuma on peruuntunut!

 

Ilmoittautumis- ja peruutusehdot

Ilmoittautuminen seminaariin on samalla sitoumus osallistujamaksun maksamiseen. Mikäli ilmoittautuminen perutaan aiemmin kuin 14 vuorokautta ennen tapahtumaa, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli ilmoittautuminen peruutetaan tätä myöhemmin, veloitetaan 50 % hinnasta. Kokonaan peruuttamatta jättämisestä veloitetaan koulutuksen hinta kokonaisuudessaan. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa. Peruutukset ja osallistujan vaihdokset kirjallisesti osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..
Karelia-ammattikorkeakoulu pidättää oikeuden ohjelman ja aikataulun muutoksiin.

 

Lisätietoja

Sisältö: Helena Ikonen, lehtori p. 050 354 3938. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Muut järjestelyt: Anne Prepula, palveluliiketoiminnan koordinaattori, p. 050 311 9167, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.