Karelia-amk on mukana Ilosaarirockissa!

rokissa2

Karelia-ammattikorkeakoulu on Joensuun Popmuusikot ry:n yhteistyökumppani. Pitkäaikaisen yhteistyön tuloksena on syntynyt laadukasta näyttöä Karelia-amk:n opiskelijoiden osaamisesta eri aloilta. Opiskelijoita nähdään Ilosaarirockissa tänäkin vuonna monissa eri tehtävissä.
Karelia-ammattikorkeakoulu toteuttaa myös yhteistyössä Itä-Suomen yliopiston kanssa tapahtumateltta Ilosaari Loungen, jossa voi hengähtää festaroinnin lomassa ja nauttia monipuolisesta ohjelmasta.
Ilosaarirockissa työskenteleville Karelia-amk:n opiskelijoille on luvassa opintopisteiden lisäksi ainutlaatuinen oppimiskokemus sekä tietysti ilmainen rokkilippu.

Lounge

Karelia-ammattikorkeakoulu on ollut mukana Loungessa vuodesta 2012 lähtien. Ilosaari Lounge on paikka, jossa voi rentoutua, ladata kännykän ja nauttia sumpit! Teltan ohjelmistosta löytyy vuonna 2019 tuoreita esiintyjiä, stand upia ja Vuoden festarivitsi -kisa.

Tule Loungeen rentoutumaan ja tutustumaan Karelia-amk:n ja Itä-Suomen yliopiston koulutustarjontaan, juttelemaan opiskelusta Karelia-ammattikorkeakoulussa ja Joensuusta opiskelijakaupunkina.

Löydät Loungen festarialueelta Tähtiteltan läheisyydestä. Tutustu Ilosaari Loungen ohjelmaan.

Rokkikuntotesti

Ilosaarirockissa 2018 Loungessa oli mukana ensimmäistä kertaa rokkikuntotesti, ja testin voit suorittaa myös vuonna 2019! Tule testaamaan rokkikuntosi eri pisteillä ja kerää leimoja passiin! Rasteja löytyy laidasta laitaan, jokainen pääsee loistamaan. 

Nähdään Loungessa!

Seuraa Karelian meininkiä rokissa:

Facebook
Flickr
Instagram @karelia_amk
Twitter Karelia_AMK

Valokuvia – Karelia-amk Ilosaarirockissa

Ilosaarirock 2018

Ilosaarirock 2015 

Ilosaarirock 2014