Ajankohtaiset koulutukset

 

Tarjoamme yrityksille, yhteisöille ja yksityishenkilöille monipuolisia mahdollisuuksia kouluttautua, päivittää omaa ja organisaation osaamista sekä lisätä hyvinvointia työssä ja vapaa-ajalla.

Ajankohtaiset koulutukset, joihin voit ilmoittautua tällä hetkellä, näkyvät Meerkado-palvelussa. Palvelussa voit rajata hakutuloksia esimerkiksi toteutustavan, kielen ja paikkakunnan mukaan.

Digitaalinen viestintä

 

Adobe InDesign CC -koulutus

Kurssin aikana perehdyt InDesign-taitto-ohjelman teknisiin ominaisuuksiin graafisessa suunnittelussa ja julkaisun taitossa. Suunnittelun kohde voi olla pienpainotuote (kuten tuote- tai yritysesite, juliste) tai laajempi julkaisu (tuotekatalogi, vuosikertomus, kirja, ebook). Osasisältöjä ovat esimerkiksi taittotyön työprosessi, tärkeimmät työkalut, monisivuisen julkaisun hallinta ja taittotypografia sekä julkaisun tallentaminen PDF -tiedostomuodossa.

Koulutusaika: 2.9. - 16.9.2020
Hinta: 380 € + alv 24 %
Lue lisää ja ilmoittaudu koulutukseen 31.8.2020 mennessä.

Lean & Six Sigma

Lean Six Sigma Black Belt

Black Beltit tekevät työtä Lean Six Sigma ohjelmissa ja projekteissa sekä valmentavat ja ohjaavat projektitiimiä menetelmän ja työkalujen soveltamisessa. Lean Six Sigma Black Belt -koulutuksessa opit Lean Six Sigma DMAIC -menetelmän ja tarvittavien ohjelmien käytön oman kehitys-/parannusprojektin avulla käytännössä. Koulutus on suunnattu prosessien kehitystyöstä vastaaville esimiehille, asiantuntijoille ja johdolle teollisuudessa, palveluyrityksissä ja julkisella sektorilla. Lean Six Sigma Black Belt –koulutus perustuu laajaan tilastolliseen ja kvantitatiiviseen ongelmanratkaisumetodiikkaan. Se noudattaa Amerikan laatuyhdistyksen (ASQ) Body of Knowledge -tietosisältöä (BOK). Tietopohjaa on täydennetty ja sovellettu suomalaiseen koulutuspohjaan sopivaksi ylittäen näin ASQ:n vaatimukset. Koulutusohjelmassa yhdistetään perinteinen koulutus, interaktiivinen ohjelmistokoulutus (Minitab) ja käytännön projektit. Koulutus järjestetään yhteistyössä Quality KnowHow Karjalainen Oy:n kanssa. Koulutus toteutetaan lähi- ja etäluentoina ja työpajoina, sisältäen käytännön harjoituksia ja oman organisaation kehitysprojektin.


Seuraava koulutus:  10.2.2021 - 4.11.2021
Osallistujahinta 9000 € + alv 24 % (sis. koulutuksen ja koulutusmateriaalit)
Huom! Muista yrityskohtainen Täsmäkoulutustukimahdollisuus.

Lue lisää ja ilmoittaudu koulutukseen 15.1.2021 mennessä. Lue edellisetä Black Belt -toteutuksesta >> Black Belt - mestarin opissa

 

Lean Six Sigma Green Belt

Opit tehostamaan liiketoimintaa ja prosesseja, saavuttamaan mitattavaa taloudellista hyötyä, poistamaan hukkaa, lisäarvotonta työtä ja haitallista vaihtelua sekä parantamaan asiakaskokemusta. Koulutuksen aikana toteutat oman organisaatiosi kehittämisprojektin rajatusta ongelmasta, ja koulutuksen jälkeen osaat vetää itsenäisesti Lean Six Sigma-kehittämisprojekteja omassa yksikössäsi.

Seuraava koulutus: tulossa keväälle 2021

Yhteystiedot

Anne Prepula
Palveluliiketoiminnan koordinaattori
anne.prepula[at]karelia.fi
puh. 050 311 9167

Harri Mikkonen
Palveluliiketoiminnan päällikkö
harri.mikkonen[at]karelia.fi
puh. 050 502 0402

palvelut[at]karelia.fi


>> Etkö löydä sopivaa koulutusta? Räätälöimme koulutuksen sinulle tarpeesi mukaan. Lue lisää!

>> Tiesitkö, että osaan yrityskoulutuksistamme voit saada jopa 70 % tukea. Lue lisää!

>> Tutustu myös Avoimen AMK:n tarjoamiin koulutuksiin.