Vinkkejä etätyöhön ja vapaa-aikaan

Kaipaatko mielenkiintoista tekemistä tai tärkeää infoa koronan pitäessä meitä liikaa sisätiloissa? Tässä Karelian parhaat vinkit. Hyödynnä itse tai vinkkaa kaverille! Päivitämme sivua, joten käyhän välillä kurkkaamassa, mitä uutta olemme keksineet.

Avoimen ammattikorkeakoulun opinnot ilmaiseksi

Muutimme koronan takia kaikki avoimen ammattikorkeakoulun opinnot ilmaiseksi huhtikuun alusta vuoden loppuun. Maksuttomuus koskee myös syksyllä 2020 alkavia polkuopintoja.
Lue lisää ja tutustu Karelian avoimen AMK:n opintoihin!

Tarvitsetko SYKETTÄ vapaa-aikaan

SYKETTÄ on Itä-Suomen yliopiston Joensuun kampuksen ja Karelia-ammattikorkeakoulun oma liikuntapalvelu opiskelijoille ja henkilöstölle. Tarjolla Facebookissa mm. livezumbaa, vatsarutistuksia ja kahvakuulatreeniä.

fitness 1677212 1920

Kaipaatko apua nukkumisongelmiin

Uni on tärkeimpiä voimavarojamme sekä työssä että vapaa-ajalla. Kiinnittämällä huomiota riittävään uneen ja uniterveyteen voidaan vahvistaa kokonaisvaltaista hyvinvointia, pienentää riskiä moniin sairauksiin sekä lisätä työn tuottavuutta. 
Vinkki 1 - Vinkki 2
Katso univinkit Twitteristä tunnuksella @SleepAndWork.

shutterstock 1094419616

Maksuttomasti Kiertotalous.nyt-opintojaksolle

Voit aloittaa avoimen ammattikorkeakoulun maksuttoman Kiertotalous.nyt –opintojakson vaikka heti. Opintojakson tarkemmat tiedot löytyvät tästä.

nature 3294632 1920

Löydä parhaat luontokohteet

Karelian projektiasiantuntija Ville Mertanen on avannut Facebookiin ja Instagramiin uuden tilin, jonka kautta hän jakaa vinkkejä Joensuun lähialueen luonto- ja retkeilymahdollisuuksista. Ne voivat sisällöltään olla ajankohtaisia vinkkejä retkeilypaikoista, revontulista, jääolosuhteista tai vaikka parhaista kalapaikoista. Tämän virkistymiseen kannustavan tilin löydät tunnisteella @lahdeluontoon

lahdeluontoon 

Vinkkejä starttirahasta ja liiketoimintasuunnitelmasta

Muuttuva maailma nostaa esiin uusia ongelmia ja tarpeita. Joitakin näistä voidaan ratkaista yrittämisen keinoin. Draft-ohjelmamme on tehnyt mielenkiintoisen kirjoitussarjan, jonka ensimmäisessä osassa saat yleiskuvauksen starttirahan hakemisesta ja seuraavissa osissa vinkkejä erinomaisen hakemuksen kirjoittamiseen.

Draft-ohjelmasta voit saada rahoitusta ja tukea oman yritysidean kehittämiseen. Seuraava haku päättyy 26. huhtikuuta. Draft-ohjelma on tarkoitettu Karelia-ammattikorkeakoulun, Itä-Suomen yliopiston, Riverian, Savonia-ammattikorkeakoulun ja Savon ammattiopiston opiskelijoille, henkilöstölle ja alumneille. Lue lisää

draft kuva netti 

Ilmoittaudu rautalankaruotsin kesäkurssille

Rautalankaruotsin Svensk klinik -kesäkurssille ilmoittautuminen on käynnissä 27.2.-17.5.2020. Opintojaksolla kerrataan perussanastoa, -rakenteita ja keskeisiä arkielämän viestintätilanteita. Kurssin voi suorittaa verkossa itsenäisesti omaan tahtiin. Ilmoittaudu kurssille.