Karelia-ammattikorkeakoulun asiakkaat (kaukolaina pyydetään meille toisesta kirjastosta)

Jos hakemaasi kirjaa tai lehtiartikkelia ei löydy kirjastoistamme tai muista lähialueen kirjastoista (Vaarakirjastot, Itä-Suomen yliopiston kirjasto), voit jättää kaukolainapyynnön. Tilaamme sen kirjastosta, jossa aineisto on saatavilla.

Kaukolainan hinta muodostuu lähettävän kirjaston perimästä maksusta (yleensä 0–20 euroa/nide).

Karelia-amk:n ulkopuolisilta asiakkailta peritään tilausmaksua 8 euroa/nide.

Kaukolainat muille kirjastoille

Huom. Kaukolainojen lähettäminen muille kirjastoille on nyt tilapäisesti tauolla koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen vuoksi, ainakin elokuuhun 2020 saakka. Jos tilanne jatkuu, jatkamme mahdollista välityskatkoa eteenpäin.

--

Kurssikirjoja, lukusali- ja av-aineistoa sekä kausijulkaisuja ei anneta kaukolainaan. Kausijulkaisuista voi tilata artikkelikopioita.

Emme lähetä kaukolainaksi nimekkeitä, joita kirjastoilla on omissa kokoelmissaan ja noudatamme kaukopalvelun yleisperiaatteita.

Tee kaukolainatilaus tällä lomakkeella (linkki on tarkoitettu kirjastoille). Tilauksen voi lähettää myös sähköpostitse: kaukopalvelu(at)karelia.fi

Ilmoita aina kirjastosi Varastokirjaston asiakastunnus (265-alkuinen numerosarja) sekä organisaation Y-tunnus ja laskutusosoite.
Mikäli tiedot ovat puutteelliset, tilauksen toimittaminen viivästyy.

Kaukolainaushinnasto:

- niteestä 10 € (ammattikorkeakoulukirjastoille veloituksetta)
- kopiot paperitulosteena 0,50 €/sivu + toimitusmaksu 8 €
- kopiot pdf-tiedostona 6 €/lähetys
- alle 20 euron laskuihin lisätään Karelia‐amk:n hinnaston mukainen pienlaskutuslisä 5 €.

Laskutamme lähetetyt kaukolainat kaksi kertaa vuodessa (kesäkuussa ja joulukuussa). Laskutusta varten tarvitsemme organisaation Y-tunnuksen sekä laskutusosoitteen.

Kaukolainojen uusinnat osoitteessa: https://karelia.finna.fi. Kaukolainan voi uusia korkeintaan 10 kertaa.