Hyödynnä koulutuksiin saatava taloudellinen tuki

Tukea Täsmä- ja RekryKoulutuksiin

Tarvitsetko uutta työvoimaa? Vaatiiko muuttuva toimintaympäristö uudenlaista osaamista? Hyödynnä Pohjois-Karjalan ELY-keskuksen Täsmä- ja RekryKoulutuksiin tarjoama tuki yhteishankintakoulutuksissa. Täsmä- ja RekryKoulutukset räätälöidään yhteistyössä yrityksen, Karelia-amk:n ja ELY-keskuksen kanssa.

Tarvittavan osaamisen hankkiminen ja päivittäminen on ajankohtaista juuri nyt. Olemme solmineet ELY-keskuksen kanssa puitesopimuksen yhteishankintakoulutuksista, jonka perusteella yritykselläsi on mahdollisuus saada taloudellista tukea täydennyskoulutuksiin vuonna 2018.

Järjestämme Täsmä- ja RekryKoulutuksia seuraavilla aloilla:

Lisätietoja yhteishankintakoulutuksista

Yhteishankintakoulutus on työvoimakoulutusta, joka räätälöidään yhteistyössä yrityksen, Karelia-ammattikorkeakoulun ja ELY-keskuksen kanssa. ELY-keskus tukee koulutusta taloudellisesti, jos koulutukseen on vahvat työ- ja elinkeinopoliittiset perusteet. Koulutuksen kokonaiskustannukset yrityksellesi ovat 30–50 % koulutuksen hinnasta, loput kulut maksaa tietyin ehdoin ELY-keskus.Yhteishankintakoulutusten rahoitusmuotoja ovat mm. :

MuutosKoulutus

Kun työnantaja haluaa auttaa irtisanottuja työntekijöitään löytämään uuden ammatin tai työpaikanKestää 10 päivästä kahteen vuoteen.
MuutosKoulutuksista

TäsmäKoulutus

Kun työnantajalla on tarve päivittää tai kehittää nykyisen henkilöstön osaamistaTyönantaja, Karelia-amk ja TE-toimisto sopivat työnantajan tarpeen mukaan räätälöidystä ammatillisesta koulutuksesta sovituille työntekijöilleTäsmäkoulutus kestää vähintään 10 koulutuspäivää opiskelijaa kohden. TäsmäKoulutuksista

RekryKoulutus

Kun työnantajalla on tarve rekrytoida, mutta osaavaa henkilökuntaa ei löydyRekryKoulutukseen haetaan työntekijöitä, jotka saavat työpaikan yrityksestä hyväksytysti suoritetun koulutuksen jälkeenTyönantaja, Karelia-amk ja TE-toimisto sopivat koulutuksesta, jonka avulla yritys saa uutta osaavaa työvoimaaVähimmäiskesto 10 koulutuspäivää. Täydennyskoulutusten sisältö, laajuus, toteutustapa, ajankohta ja koulutuspaikka sovitaan työnantajan kanssa yhdessä. RekryKoulutuksista

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yhteystiedot

Harri Mikkonen
Palveluliiketoiminnan päällikkö
harri.mikkonen[at]karelia.fi
puh. 050 502 0402

Anne Prepula
Palveluliiketoiminnan koordinaattori
anne.prepula[at]karelia.fi
puh. 050 311 9167

palvelut[at]karelia.fi