Päivitä tietosi täydennyskoulutuksella

 

Järjestämme täydennyskoulutusta yrityksille, yhteisöille ja yksityishenkilöille. Yrityskoulutukset voivat sisältää lyhyitä henkilöstökoulutuksia tai laajempia koulutuskokonaisuuksia ja kehittämishankkeita tarpeen mukaan. Täydennyskoulutusten suunnittelussa ja toteutuksessa hyödynnämme asiantuntijoidemme monialaista osaamista sekä pitkäaikaisia työelämäyhteyksiä.

Tarjoamme koulutuksia sekä valmiina kokonaisuuksina ennalta määrättyinä ajankohtina että räätälöityinä tilauskoulutuksina toiveidesi mukaisesti.

Ajankohtainen täydennyskoulutustarjonta

Tutustu ajankohtaiseen koulutustarjontaamme ja ilmoittaudu mukaan.

Palliatiivisen hoidon asiantuntija 30 op

Palliatiivinen hoito on kokonaisvaltaista hoitoa silloin, kun ihmisen sairautta ei voida enää parantaa. Hyvään hoitoon kuuluu myös hoidettavan läheisten arvostava huomioiminen ja tukeminen. Laadukas palliatiivinen hoito on saumatonta moniammatillista yhteistyötä.

Lue lisää ja hae

Sosiaali- ja terveysalan palveluiden kehittäjä 30 op

Haluatko kehitää valmiuksiasi työskennellä vaativissa asiantuntijatehtävissä? Kehittäjän erikoistumiskoulutus tuottaa yhdessä työelämän ja asiakkaiden kanssa innovatiivista ja tulevaisuuden ennakointia hyödyntävää osaamista. Lähtökohtana on sote-uudistuksen tuottamat palveluiden ja toimintatapojen muutokset ja uudistamistarpeet.

Lue lisää

Räätälöidyt tilauskoulutukset

Kerro meille koulutustarpeesi, niin räätälöimme sopivan koulutuspaketin tarpeesi mukaan.
Lue lisää ja katso esimerkkejä eri aihepiirien koulutuksista.

Koulutusten tuki

Pohjois-Karjalan ELY-keskus ja Joensuun Tiedepuisto Oy tukevat osaa koulutuksistamme. Oma maksuosuutesi on pienimmillään vain 30 % kustannuksista.
Lue lisää ja hyödynnä koulutusten taloudellinen tuki.

Yhteystiedot

Harri Mikkonen
Palveluliiketoiminnan päällikkö
harri.mikkonen[at]karelia.fi
puh. 050 502 0402

Anne Prepula
Palveluliiketoiminnan koordinaattori
anne.prepula[at]karelia.fi
puh. 050 311 9167

palvelut[at]karelia.fi