Avoin ammattikorkeakoulu


Avoin ammattikorkeakoulu on mahdollisuus kaikille opiskelusta kiinnostuneille – iästä ja koulutustaustasta riippumatta. Avoimessa amk:ssa voit

  • tutustua amk-opintoihin
  • kehittää ammattitaitoasi
  • hyödyntää välivuoden
  • tähdätä tutkinnon suorittamiseen.

Kysy lisää, yhteystiedot löydät täältä!


Osaamisen vahvistamista ja väyliä tutkintoihin

Avoin ammattikorkeakoulu on ollut osa ammattikorkeakoulujen aikuiskoulutusta jo vuodesta 1997 lähtien. Avoimen AMK:n suosio on tasaisesti kasvanut ja suorastaan räjähtänyt viimeisen kahden vuoden aikana. 

Lue lisää >>


Osaatko opiskella verkossa? Näillä vinkeillä onnistut

Verkko-opiskelutarjontaa on nykyään runsaasti ja monelta eri alalta. Verkko-opinnot mahdollistavat opintojen suorittamisen paikasta ja usein myös aikataulusta riippumatta. Miten verkossa opiskellaan?

Lue lisää >>


POLKUopinnot syksyllä 2018

Polkuopinnot on hyvä vaihtoehto silloin, kun tähtäät tutkintoon johtavaan koulutukseen, mutta et ole vielä saanut tai hakenut opiskelupaikkaa. Syksyllä 2018 alkaviin tutkintoon johtaviin koulutuksiin varataan muutama paikka avoimen amk:n opiskelijoille. Voit opiskella yhdessä tutkinto-opiskelijoiden kanssa ryhmän opetusuunnitelman mukaisia opintoja. 

Ilmoittautuminen alkaa 6.8. klo 9.00 ja päättyy 7.8. klo 16.00

Lue lisää >>


Päivitä sosiaali- ja terveysalan opistoasteen tutkinto AMK-tutkinnoksi!

Päivitä sosiaali- ja terveysalan opistoasteen tutkinto ja aloita opinnot avoimessa ammattikorkeakoulussa! Opinnot toteutetaan monimuoto- ja verkko-opintoina, joten ne on mahdollista suorittaa työn ohessa. Opinnot on tarkoitettu henkilöille, joilla on opistoasteen tutkinto (sairaanhoitaja, terveydenhoitaja, fysioterapeutti, sosiaalikasvattaja, sosiaaliohjaaja, kehitysvammaisten ohjaaja) ja jotka työssään tarvitsevat korkeakoulutasoista osaamista. 

Esite >>
Lue lisää >>


Sairaanhoitajaopinnot (60 opintopistettä)

Aloita sairaanhoitajaopinnot avoimessa ammattikorkeakoulussa. Karelia-ammattikorkeakoulu järjestää sairaanhoitaja (AMK) -tutkinnon ensimmäisen lukuvuoden opinnot (60 opintopistettä) Lieksassa.

HUOM! Kaikki paikat ovat jo täynnä!

Lue lisää>>


UUTTA!
Lapset, nuoret ja perheet

Kehitä osaamistasi lasten, nuorten ja perheiden parissa työskentelyyn!

AVOT-hankkeen pilotti on koonnut osaamisen täydentämiseen sopivia opintoja lasten, nuorten ja perheiden parissa työskenteleville työntekijöille. Koulutukset ovat avoimen korkeakoulun opintoja ja ne toteutetaan verkko-opintoina. Mukana ovat Diakonia-ammattikorkeakoulu, Itä-Suomen yliopisto, Kaakkois- Suomen ammattikorkeakoulu, Karelia-ammattikorkeakoulu ja Savonia-ammattikorkeakoulu.

Tutustu opintotarjontaan >>


Biotalousasiantuntijan osaamissalkku

Biotalous on nopeasti kehittyvä ala. Nyt tarvitaan biotalouden osaajia! 
Biotalousasiantuntijan osaamissalkku on laaja opintojaksojen kokonaisuus, joka sisältää monipuolisesti opintojaksoja usean korkeakoulun tarjonnasta verkko-opintoina. Osaamissalkku on tarkoitettu kaikille biotaloudesta kiinnostuneille pohjakoulutuksesta ja osaamisalasta riippumatta. 

Pohjana henkilökohtaisen osaamissalkun kokoamiselle toimii Näkökulmia biotalouteen -opintojakso, jossa tutustutaan biotalouden osa-alueisiin ja prosesseihin, Suomen biotalousstrategiaan sekä biotalouden mahdollisuuksiin tänä päivänä ja tulevaisuudessa.

Näkökulmia biotalouteen 2 op V
Uusiutuvat energilähteet ja niiden käyttö 5 op V
Metsäenergia 5 op V

Tutustu Biotalousasiantuntijan osaamissalkkuun >>

Lue Kauppakamari-lehden artikkeli Biotalousoppia verkossa


banneri

Avoimen ammattikorkeakoulun opintotarjonta ja ilmoittautuminen ovat Meerkadossa. Meerkado on portaali, jossa ilmoittaudutaan ja maksetaan opinnot ilmoittautumisen yhteydessä. Tunnistat avoimen amk:n opinnot merkinnästä Karelia-ammattikorkeakoulu Avoin AMK (Joensuu).

Suosittelemme, että käytät Mozilla Firefox tai Google Chrome -selainta!