Avoin ammattikorkeakoulu


Avoin ammattikorkeakoulu on mahdollisuus kaikille opiskelusta kiinnostuneille – iästä ja koulutustaustasta riippumatta. Avoimessa amk:ssa voit

  • tutustua amk-opintoihin
  • kehittää ammattitaitoasi
  • hyödyntää välivuoden
  • tähdätä tutkinnon suorittamiseen.

Kysy lisää, yhteystiedot löydät täältä! 

 


INFOtilaisuus

Infotilaisuudessa 7.8. kerroimme avoimen AMK:n opiskelumahdollisuuksista, ajankohtaisesta opintotarjonnasta ja polkuopinnoista sekä opiskelusta avoimessa AMK:ssa.

Infotilaisuuden tallenne >>


OPINNOT SYKSYLLÄ 2019

Ilmoittautuminen syksyn opintoihin on alkanut!

Koulutuskalenterissa opinnot näkyvät yksittäisinä opintojaksoina, mutta olemme myös koonneet sivullemme erilaisia ammatillisen osaamisen päivittämiseen liittyviä opintokokonaisuuksia. Voit opiskella opintokokonaisuudet kokonaan tai valita niistä sinulle sopivat opintojaksot. 

Jos sinua kiinnostavalle opintojaksolle ilmoittautuminen on jo päättynyt, niin voit tiedustella vapaita opiskelupaikkoja sähköpostitse avoinamk(at)karelia.fi.

Tutustu ja ilmoittaudu >>


Polkuopinnot syksyllä 2019

Polkuopinnot on hyvä vaihtoehto silloin, kun tähtäät tutkintoon johtavaan koulutukseen, mutta et ole vielä saanut tai hakenut opiskelupaikkaa. Syksyllä 2019 alkaviin tutkintoon johtaviin koulutuksiin varataan muutama paikka avoimen amk:n opiskelijoille. Voit opiskella yhdessä tutkinto-opiskelijoiden kanssa ryhmän opiskelusuunnitelman mukaisia opintoja. 

Ilmoittautuminen alkaa 12.8. klo 9.00 ja päättyy 13.8. klo 16.00

Lue lisää >>


Kehitä osaamistasi joustavasti

"Pidän opiskelua tärkeänä, sillä jatkuva kehitys on periaate elämässäni. Opiskelen tällä hetkellä yamk-opintoja avoimessa amk:ssa, koska se on mahdollista ilman yhteishaussa vaadittavaa kolmen vuoden työkokemusta" Irina Malmi kertoo avoimen amk:n opinnoista.

Lue Irinan tarina


Opiskelutaito-webinaarit

Karelia-ammattikorkeakoulun avoin AMK on mukana järjestämssä korkeakoulujen opiskelutaitoiltoja, joissa saat tukea ja vinkkejä tehokkaaseen opiskeluun!

Syksyn ensimmäinen opiskelutaitoilta on torstaina 12.9. klo 17.30 - 18.30 ja teemana on Opintojen suunnittelu ja ajankäyttö. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty pätee erittäinen hyvin opiskelussa. KM Satu Vuoksenranta, Helsingin yliopisto.

Osallistuminen verkossa on maksutonta.     

Kirjaudu webinaariin vierailijana (enter as a guest) suoraan tästä linkistä

Tervetuloa!

Lue lisää >>


Varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus sosionomeille (AMK) 60 op

Ainutkertainen mahdollisuus!

Uuden varhaiskasvatuslain (540/2018) mukaan sosionomi AMK -tutkintoa on mahdollista täydentää varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuuteen tähtäävillä opinnoilla. Täydentävä koulutus on tarkoitettu sosionomi AMK -tutkinnon suorittaneille, joiden nykyinen tutkinto ei sisällä varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuutta. Opinnot suoritetaan avoimen AMK:n opintoina.

Suoritettavat opinnot ovat Karelia-ammattikorkeakoulun sosionomi AMK -tutkinnon opetussuunnitelman opintoja ja ne sisältävät 61 opintopistettä varhaiskasvatuksen opintoja. Koulutus tuottaa kelpoisuuden toimia varhaiskasvatuksen opettajan tehtävässä.

Koulutus toteutetaan monimuoto-  ja verkko-opintoina, jolloin itsenäisen työskentelyn osuus korostuu. Opintoihin sisältyy harjoittelua. 

Koulutuksen alkaessa laaditaan henkilökohtainen opintosuunnitelma. Opiskelu on mahdollista työn ohessa. Koulutuksen suunniteltu kesto on 1½ vuotta.

Opinnot alkavat 14.8.2019 klo 12.30-16 Joensuussa. Opiskelijat valitaan koulutukseen ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumisaikaa 16.6. saakka!

Esite >>

Ilmoittautuminen >>


Lyhytkestoinen opiskelu työttömyysetuudella

Jos olet työtön työnhakija, sinun on mahdollista opiskella lyhytkestoisia eli enintään kuuden kuukauden opintoja työttömyysetuudella. Lyhytkestoinen opiskelu koskee 31.12.2018 tai sen jälkeen aloitettuja opintoja. 

Opiskelu ei estä työttömyysetuuden saamista, jos

  • työnhakija on täyttänyt 25 vuotta ennen opintojen alkua,
  • opintojen muodostama kokonaisuus kestää yhtäjaksoisesti tai jaksotettuna enintään kuusi kuukautta ja 
  • opinnot antavat ammatillisia valmiuksia tai tukevat yritystoimintaa.

Jos haluat jatkaa aiemmin keskeytyneitä opintojasi loppuun, opintojen keskeyttämisestä on oltava vähintään vuosi. 

Kaikista opinnoista pitää ilmoittaa TE-toimistolle, jotta niiden mahdollinen vaikutus työttömyysetuuden saamiseen tutkitaan. Ole siis aina yhteydessä TE-toimistoon ennen opintojesi alkamista. 

Lue lisää >>

TE-palvelut.fi >>