19782745631 150c49bf42 o


Karelia-amk on mukana Ilosaarirockissa!

Karelia-ammattikorkeakoulu on Joensuun Popmuusikot ry:n yhteistyökumppani. Pitkäaikaisen yhteistyön tuloksena on syntynyt laadukasta näyttöä Karelia-amk:n opiskelijoiden osaamisesta eri aloilta. Opiskelijoita nähdään Ilosaarirockissa tänäkin vuonna monissa eri tehtävissä – He toteuttavat Tähtiteltan screenkuvauksen yhteistyössä tuotantoyhtiö Bright Finlandin kanssa. Lisäksi opiskelijat vastaavat Ilosaarirockin NettiTV:stä sekä Ilosaarirockin mobiilioppaan suunnittelusta ja toteutuksesta.
Karelia-ammattikorkeakoulu on myös mukana Ilosaari Loungessa, jossa voi nauttia artistihaastattelujen lisäksi hyvästä seurasta.
Ilosaarirockissa työskenteleville Karelia-amk:n opiskelijoille on luvassa opintopisteiden lisäksi ainutlaatuinen oppimiskokemus sekä tietysti ilmainen rokkilippu.

Seuraa Karelia-amk:n meininkiä rokissa:

Facebook
Flickr
Instagram @karelia_amk
Twitter Karelia_AMK

Lounge

Karelia-ammattikorkeakoulu on ollut mukana Loungessa vuodesta 2012 lähtien. Ilosaari Lounge on paikka, jossa voi rentoutua ja nauttia mm. artistihaastatteluista.Tähtiteltan artistit screenataan loungeen ja bändien välillä teltassa on erikoisohjelmaa artistihaastatteluista stand upiin.

Tule rentoutumaan ja tutustumaan Karelia-amk:n ja Itä-Suomen yliopiston koulutustarjontaan, juttelemaan opiskelusta Karelia-ammattikorkeakoulussa ja Joensuusta opiskelijakaupunkina.

Löydät Ilosaari Loungen Ilosaarirockin festarialueelta Tähtiteltan läheisyydestä. Tutustu Ilosaari Loungen ohjelmaan.

Nähdään!

Mobiiliopas

Ilosaarirock 2017 mobiiliopas on Karelia-ammattikorkeakoulun media-alan opettajien, opiskelijoiden ja Joensuun Popmuusikoiden yhteistyön tulos. Ensimmäinen Ilosaarirockin mobiiliopas tehtiin vuonna 2010, ja siitä lähtien yhteistyö mobiilioppaan osalta on jatkunut.
Mobiilioppaan työryhmään kuuluu media-alan opiskelijoita, ja opas suunnitellaan ja toteutetaan osana opintoja. Opiskelijat toimivat mobiilioppaassa tuottajan, graafikon, sisällönsuunnittelijan ja tekniikkavastaavan rooleissa.
Lataa Ilosaarirock 2017 mobiiliopas. (Tulossa) 

Tutustu media-alan opiskeluun Karelia-amk:ssa. 

Valokuvia – Karelia-amk Ilosaarirockissa

Ilosaarirock 2015 

Ilosaarirock 2014