Karelia-amk on mukana Ilosaarirockissa!

rokissa

Karelia-ammattikorkeakoulu on Joensuun Popmuusikot ry:n yhteistyökumppani. Pitkäaikaisen yhteistyön tuloksena on syntynyt laadukasta näyttöä Karelia-amk:n opiskelijoiden osaamisesta eri aloilta. Opiskelijoita nähdään Ilosaarirockissa tänäkin vuonna monissa eri tehtävissä – he toteuttavat Tähtiteltan screenkuvauksen yhteistyössä tuotantoyhtiö Bright Finlandin kanssa. Lisäksi opiskelijat vastaavat Ilosaarirockin NettiTV:stä sekä Ilosaarirockin mobiilioppaan suunnittelusta ja toteutuksesta.
Karelia-ammattikorkeakoulu on myös mukana Ilosaari Loungessa, jossa voi hengähtää festaroinnin lomassa ja nauttia monipuolisesta ohjelmasta.
Ilosaarirockissa työskenteleville Karelia-amk:n opiskelijoille on luvassa opintopisteiden lisäksi ainutlaatuinen oppimiskokemus sekä tietysti ilmainen rokkilippu.

Seuraa Karelia-amk:n meininkiä rokissa:

Facebook
Flickr
Instagram @karelia_amk
Twitter Karelia_AMK

Lounge

Karelia-ammattikorkeakoulu on ollut mukana Loungessa vuodesta 2012 lähtien. Ilosaari Lounge on paikka, jossa voi rentoutua ja nauttia sumpit! Tähtiteltan artistit screenataan Loungeen ja bändien välillä teltassa on erikoisohjelmaa stand upista MM-jalkapalloon.

Tule rentoutumaan ja tutustumaan Karelia-amk:n ja Itä-Suomen yliopiston koulutustarjontaan, juttelemaan opiskelusta Karelia-ammattikorkeakoulussa ja Joensuusta opiskelijakaupunkina.

Löydät Ilosaari Loungen Ilosaarirockin festarialueelta Tähtiteltan läheisyydestä. Tutustu Ilosaari Loungen ohjelmaan.

Rokkikuntotesti

Ilosaarirockissa 2018 Loungessa uutuutena on rokkikuntotesti. Tule testaamaan rokkikuntosi eri pisteillä ja kerää leimoja passiin! Rasteja löytyy laidasta laitaan, haastavimpana maalin tekeminen Jipon maalivahdin taakse! Kun suoritat neljä rastia, saat palkinnon hyvästä rokkikunnosta. 

Nähdään Loungessa!

Mobiiliopas

Ilosaarirock 2018 mobiiliopas on Karelia-ammattikorkeakoulun media-alan opettajien, opiskelijoiden ja Joensuun Popmuusikoiden yhteistyön tulos. Ensimmäinen Ilosaarirockin mobiiliopas tehtiin vuonna 2010, ja siitä lähtien yhteistyö mobiilioppaan osalta on jatkunut.
Mobiilioppaan työryhmään kuuluu media-alan opiskelijoita, ja opas suunnitellaan ja toteutetaan osana opintoja. Opiskelijat toimivat mobiilioppaassa tuottajan, graafikon, sisällönsuunnittelijan ja tekniikkavastaavan rooleissa.
Lataa Ilosaarirock 2018 mobiiliopas

Tutustu media-alan opiskeluun Karelia-amk:ssa

Valokuvia – Karelia-amk Ilosaarirockissa

Ilosaarirock 2015 

Ilosaarirock 2014